Huisstijl
Restaurant Libertine
Toen één van mijn beste vrienden in 2019 aankondigde opnieuw een restaurant te willen openen en graag het ontwerp van hun merk aan toevertrouwden was ik vereerd. Het restaurant zou gehuisvest worden in een art-deco woning en de naam Libertine krijgen.
Het logo bestaat uit een op maat gemaakt lettertype en bijhorend beeldmerk dat op al hun gedrukte en online communicatie geplaatst wordt. Staalblauw en goud lopen als een rode draad doorheen alle visuele middelen waarmee ze communiceren.
Art-deco
Art-deco is een stijl die ik altijd wel kon smaken en dus was het onderzoek naar de stijl een waar plezier. Art-deco vormde de basis voor de keuze van de te gebruiken lettertypes en de overkoepelende stijl van al hun communicatie.
Drukwerk veredeling
Niets bij Libertine is gewoontjes. Het restaurant straalt klasse uit en dat willen we in de vormgeving weerspiegeld zien. De cadeaubon was een boeiend element op zich. Ik kreeg volledige vrijheid over de vorm en dus gingen we voor een enveloppe op maat met gouden foliedruk en een kaart eveneens met foliedruk. De cadeaubon werd zo al een geschenk op zich en een streling voor het oog.
Om het ontwerp kracht bij te zetten maakte ik een 3D mockup waarvan u hierboven de render kan zien. Het uiteindelijke product kan u hieronder bewonderen en kwam tot stand in samenwerking met Polyprint24.
Back to Top